Tisdag, 12 november 2019, kl. 18.30: Författarkväll med Anders Hilmersson

Under många år har journalisten och författaren Anders Hilmerson skrivit ett flertal guideböcker om Göteborg och omnejd. Nu släpps en till:  ”Göteborgs fantastiska skärgård” – en bok som skildrar en av Sveriges vackraste skärgårdsmiljöer – från Tistlarna i söder, Vinga i väster och Marstrand i norr.  Läsaren kan njuta av beskrivningarna om de stora bebyggda öarna med vackra skärgårdshus och myllrande folkliv eller de vilda små öarna med vildmark och trygga naturhamnar. Besök ett myllrande folkliv eller strosa runt på vandringsleder i stillhet. Ta med picknick till stränder och klippor som gjorda för bad eller njut av måltider på restauranger och pensionat i historisk miljö.

Sammanlagt omnämns 192 öar/ställen i korta informativa texter. Boken innehåller över 700 bilder, många av dem i fågelperspektiv: En viktig inspirationskälla för alla som vill ta del av en unik arkipelag.

Upplev Göteborgs unika skärgårdsmiljö gemensam med Anders Hilmersson. Han presenterar inte bara guideboken utan visar oss även ett bildspel om öarna.  

OBS: Vi träffas inte i bokhandeln utan på Mötesplatsen för seniorer på Karl-Gustavsgatan, direkt bakom Landalatorg. Varmt välkommen!