Lördag, 17 oktober 2020, kl. 15.30 och 17: Maja Karlsson presenterar sin sockbok

Att sticka sockor är ett lustfyllt nöje! Det är roligt, det går fort, och man kan vara säker på att slutresultatet blir uppskattat. För vem vill inte ha varma fötter i fina yllesockor?

Nu kommer stickboksförfattaren och designern Maja Karlsson till oss igen, den här gången med ”Trettiofem sockor”. Boken innehåller alltifrån den enklaste nybörjarsockan till mer avancerade mönster.

Beskrivningar och diagram är lätta att följa, och här finns också en pedagogisk stickskola för olika konstruktions- och teknikmoment. Maja inspireras av naturens, allmogens och kulturhistoriens värld. Något som tydligt speglas i hennes plagg och i bokens vackra och stämningsfulla bildmaterial.

Maja har med sig ett flertal sockor när hon presenterar boken för oss. Pga. Corona så begränsar vi antalet deltagare och har istället två tillfällen med 12 personer var.

LÖRDAG, 17 OKTOBER

a)       KL. 15.30

b)       KL. 17.00

Kostnad: 100 kr inkl. fika

OBS: Max: 12 deltagare till varje pass! Är du intresserad och frisk så anmäl dig gärna hos oss  – senast 16 oktober vill vi ha ditt svar! Anmälan är bindande!