Få din bok hemcyklat på fredag, 17 september

Vi har hittat på någonting nytt och hoppas att du vill vara med.

Förläggaren Anders Teglund släpper sin bok ”Cykelbudet” om hur han blev Foodora-bud när pandemin slog ut övriga inkomster. Den som bor i Göteborg kan nu beställa hemkörning av boken – av författaren själv.

Författaren cyklar hem den egna boken till dig. Det enda som behövs är att du hör av dig till oss via mail info@pocketmedmera.se. Den som gör en beställning i tid kan vänta sig hemkörning nästa fredag. Du betalar med swish eller via faktura. Priset för boken är 249 kr.

– Jag är en budbärare. Ibland kommer jag med mat och ibland kommer jag med en arbetarskildring. Så länge någon betalar mig kan jag bära en önskad maträtt eller ett vittnesmål, skriver Anders Teglund i ett mejl till Svensk Bokhandel.

– När jag lämnar hamburgare och sushi är jag anonym, och i många fall upplever jag att det som gör mig till människa i kundernas ögon – en person med namn, erfarenheter, drömmar och liv – är närmast utraderat. Utanför deras dörr står en pizza, och jag är mer av en vålnad som på något magiskt vis har fört pizzan dit. Men med min bok tänker jag att det är tvärtom, då är det en människa som de vill möta. De vill läsa min bok, de vill kanske ha den signerad. Genom hela mitt bokprojekt har jag varit lyhörd kring kontraster. Jag ser fram emot att få uppleva denna nya kontrast med att i stället få bära ut boken.

Hör gärna av dig!