Signeringar under Världsbokveckan

På fredag är världsbokdagen men vi firar den redan på torsdag, 22 april. Kl. 17.30 kommer nämligen Lydia Sandgren hit och signerar sin Augustprisvinnare, romanen ”Samlade verk” som precis har släppts i pocket. Vill du ha ett exemplar med en personlig hälsning så hör gärna av dig till oss….vi ordnar och lägger boken undan åt dig respektive kan komma hem och leverera. Vi har även några exemplar av den inbundna utgåvan kvar…..i fall du vill ge bort ett gediget exemplar på 800 sidor. Pocketboken säljer vi för 75 kr vid signeringstillfället.  

Du är förstås även välkommen att komma förbi, vi tillåter en försiktig kö utanför entrén och – om vädret tillåter – sitter även Lydia vid ett bord utomhus – så allt borde fundera ”coronasäkert”.     

På fredag, Världsbokdagen, 23 april, besöker oss Patrik Steorn, Chef för Konstmuseum , för att signera boken om ”Thielska Galleriet”. Patrik, som är konstvetare och tidigare chef för Thielska Galleriet, skrev inledningen som handlar om Ernest Thiels intressanta och turbulenta liv . Boken fick mycket uppmärksamhet och ett fint mottagande. Patrik kommer kl 17.30 och vi ordnar signeringen på samma sätt som Lydias dagen innan. Hör av dig med din önskehälsning och så ordnar vi detta – respektive kom förbi och låt en bok signera. En perfekt present!   Hör gärna av om du vill att vi spara en signerad bok. Maila texten som du vill ha i boken till oss på info@pocketmedmera.se