Måndag, 13 november 2017, kl. 18.30: Författarkväll med Gert Wingårdh

Arkitekten Gert Wingårdh personifierar ett namn som de flesta känner till. Efter många framgångar inom branschen samt medverkandet i ett flertal TV-program ger han nu ut en bokserie där han försöker att förklara hur en arkitekt tänker. Vad är det egentligen som får en byggnad att bli som den blir? Vad betyder platsen? Hur formar budgeten och plånboken storhet? Vad betyder tidlös form? Läsaren får följa med både till det som blev rätt, men även till beslut som blev helt fel.

Första delen i den planerad trilogin heter ”Villa Sand” och är Karin och Gert Wingårdhs eget hem. Enligt honom det huset som han är mest stolt över. Hans fru har gjort alla ritningar. ”Tillsammans har vi stött och blött, broderat och grälat men framför allt genomfört och levt i detta vårt hem.”

Det är en underhållande, rolig bok som Gert Wingårdh presenterar för oss på måndag, 13 november. Bara för några dagar sedan gästade han ”Go kväll” och berättade om boken. Så titta gärna på SVT-play om du blir nyfiken.

Nästa del i serien släpps i april 2018 och handlar om huset ”Villa Kristina”, den tredje delen om ”Villa Pineus” I februari startar även Gerts egen programserie ”Drömhus”.

Varmt välkommen!

This entry was posted in Kalender. Bookmark the permalink.

Comments are closed.